Om Oss

Kort om oss

Med HJÄRTAT i Organisationen!

 

Två grabbar möts. Den ene från Norrland, den andre ifrån Östergötland med yttre skillnader men inre likheter. Gemensamt för båda är det varma hjärtat, ärligheten och nytänkandet. Och den där glimten i ögat.

 

Josef Sattarov och Rasul Mamedov möts första gången i Stockholm. Då, 2012, var det två personer i Stockholmsområdet med ambitioner. Nu, över 20 personer runt om i Sverige. Och fler kommer vi bli, så många som möjligt är målet.

 

Vi växer år efter år med nya passionerade och drivna medarbetare. Alla med samma vilja; att göra vårt yttersta för att sätta stopp för mobbning. Bäst är de dagar då vi lyckats påverka mobbning, inspirerat nya och fått tillbaka livsglädjen hos många. Då sprakar våra hjärtan.

 

Tillsammans har vi utmanat de stora organisationerna. Vi var först med dokumenterad hembesök hos utsatta. Vi var först med att inspirera ungdomar med våra projekt. Vi kommer fortsätta att använda sociala medier för att förenkla mötet mellan utsatta och mobbare.

 

Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. För så är det med oss på Stay Strong Sverige. Vi vill veta vad vi pratar om. Vi vill känna till att barnen kan känna sig trygga både i skolan och fritiden. Vilken skola som är bäst. Hur man stoppar mobbningen på bästa sättet och hur man organiserar att två eller flera utsatta går ihop och finner varandra, för tillsammans kan dom bli mycket starkare som person och det blir svårare att kränka dom.

 

Det är vår kunskap som ger oss allas förtroende. För när livet vänder, till glädje eller sorg, och du behöver prata ut så ska du kunna lita på oss. Så enkelt är det.